понеділок, 24 серпня 2015 р.

Живи, міцній і квітни Україно!


Вже 24-й рік ми відзначаємо День Незалежності України! 




З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення цієї події і дати - 24 серпня - і значення її для всієї країни, для кожного з нас, її громадян. І це закономірно: великі події осягаються на відстані, з плином часу. Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення. 


Напередодні найважливіших свят нашої країни - Дня Державного прапора України та Дня Незалежності в бібліотеці було проведено інформаційну годину:"Живи, міцній і квітни Україно".Кожен читач отримав змогу зробити екскурсію в історію нашої країни. Бібліотекар розповів про державотворення в країні, ознайомив з історією затвердження державних символів.Діти змогли ознайомитись з цікавими легендами походження державних символів. Малювали патріотичні малюнки.Ознайомились з викладкою літератури "Наша батьківщина-рідна ненька Україна".

А також у День Незалежності України у Св. Миколаївській церкві відбулася молебінь по річниці за загиблими під Іловайськом.

2 коментарі: